تحلیل طلا در هفته آینده
بازار داخلی سکه و طلا
- حباب سکه ترکید
- در حراج شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳، ۱۰۶۵۰ ربع سکه ضرب جدید با میانگین قیمت ۱۴۹۸۵۰۰۰ تومان معامله شد.تمام سکه نیز با میانگین قیمت ۵۰۲۹۳۰۰۰ تومان معامله شد. عرضه سکه های ضرب ۴۰۳ باعث کاهش حباب سکه شد.
- حباب سکه امامی از ۱۹.۵% هفته گذشته به ۱۶% رسیده است. ربع سکه زودتر حباب خود را خالی کرده بود و در هفته گذشته ۶۳% بود که الان ۶۷% است.
- اونس جهانی اصلاح شدیدی کرد. نرخ دلار فعلا در محدوده ۶۸ تا ۷۰ هزار تومان نوسان می کند و امکان اصلاح آن وجود دارد در حالی که پس از افزایش اخیر، فعلا افزایش قابل توجهی برای نرخ دلار پیش بینی نمی شود.
تحلیل روز طلا
- در هفته گذشته سکه امامی ۴.۸% و ربع سکه ۱۰.۴% بازدهی منفی داشتند. صندوق ها نیز ریزش سنگینی در این هفته تجربه کردند و ۶ تا ۹ درصد اصلاح قیمتی کردند.
صندوق طلا لوتوس
- قرارداد آتی صندوق طلای لوتوس سررسید مهر ۱۴۰۴ از ۴۷۴۳۰ تومان به ۴۶۱۸۳ رسید و نسبت به سایر دارایی ها ریزش شدیدی نداشت و انتظارات از وضعیت آتی نسبتا بدون تغییر است.
قیمت طلا و سکه امروز
انس جهانی (دلار)
۲۶۷۰
نرخ سکه بازار
۴۹,۹۰۵,۰۰۰
نرخ سکه بر اساس دلار بازار آزاد
۴۲,۹۳۵,۳۸۵
حباب سکه
۶,۹۶۹,۶۱۵
دلار سکه بازار آزاد
۷۹۴۱۲
نرخ سکه یک روزه رفاه
۴,۸۷۹,۰۰۰
قیمت ربع سکه بازار
۱۵,۵۰۰,۰۰۰
قیمت تئوریک ربع سکه
۱۰,۷۲۲,۰۴۷
حباب ربع سکه
۷,۱۴۷,۴۵۲
تحلیل بنیادی طلا
طلای جهانی
-
- سقوط قیمت طلای جهانی به محدوده ۲۶۷۰
- هفته گذشته، فدرال رزرو طبق انتظار، نرخ بهره را ۲۵ واحد کاهش داد. پس از کاهش ۰.۵ درصدی در ماه سپتامبر، این دومین کاهش نرخ در سال است. این تصمیم در بحبوحه نشانه هایی از انعطاف بازار کار و نزدیک شدن تورم به هدف ۲ درصدی فدرال رزرو اتخاذ شد اما سخنرانی ها نشان از رویکردی محتاطانه و سنجیده برای کاهش آتی داشت مبنی بر اینکه فدرال رزرو ممکن است سرعت کاهش نرخ بهره را کاهش دهد.
- همچنین انتظار میرود سیاستهای ترامپ با تمرکز بر افزایش تعرفهها، کاهش مالیاتها و مقرراتزدایی باعث افزایش کسری بودجه و تحریک تورم شود. در نتیجه اتخاذ این سیاست های محتاطانه در خصوص ادامه کاهش نرخ بهره، باعث سیگنال منفی به بازار و اصلاح قیمتی شدید شد.
- در همین حال، ناامیدی بازار از بسته بدهی ۱۰ تریلیون یوان (۱.۴ تریلیون دلار) چین و کاهش تورم، نگرانیها را نسبت به چشمانداز اقتصادی این کشور را افزایش داد و قیمت طلا را منفی کرد. چین روز جمعه یک بسته بدهی ۱۰ تریلیون یوان (۱.۴ تریلیون دلار) را برای کاهش فشارهای مالی دولت و تثبیت رشد اقتصادی ارائه کرد، اما مقامات از اعلام محرک های مستقیم اقتصادی خودداری کردند. دولتها با بدهیهای بالا و کاهش درآمد مواجه هستند، دستمزد کارمندان دولت را کاهش داده و پرداختهای پیمانکاران را به تأخیر میاندازند. جریان پول به اقتصاد واقعی مختل شده و فشارهای کاهش تورم تشدید شده است.
تحلیل طلا در هفته آینده
- ازار در هفته آینده خود را برای انتشار آمارهای تورم ایالات متحده و مجموعه ای از سخنرانی های فدرال رزرو در این هفته برای تعیین مسیر نرخ بهره آمریکا با توجه به دومین دوره ریاست جمهوری ترامپ آماده میکند.
- تغییرات مهمی در تغییر نرخ ها برای هفته آتی پیش بینی نمی شود.
تحلیل طلا
نرخ دلار در تحلیل طلا در کشور ما، عاملی اساسی است. معمولا افراد برای حفاظت از سرمایه خود در مقابل تورم و تضعیف پول ملی طلا را انتخاب می کنند زیرا طلا دنباله روی نرخ دلار است. عوامل تقویت کننده دلار و تضعیف کننده ریال باعث افزایش قیمت طلا می شود.
مسائل کلان اقتصادی مانند رشد اقتصادی کشور، کسری بودجه و تورم، سیاست های پولی مانند نرخ بهره و غیره بر روی این عامل تاثیر زیادی دارند. عامل دوم اونس جهانی است که متاثر از وقایع جهانی به خصوص اقتصاد آمریکا است.
در تحلیل قیمت طلا با دیدکوتاه مدت زمانی اونس اهمیت زیادی پیدا میکند که شاهد جهش های حداقل پنجاه دلاری در آن باشیم، درحالی که نرخ دلار نوسان چندانی ندارد اما در بلند مدت هر دو عامل صعودی هستند و افزایش اونس نیز باعث میشود بازدهی طلا از دلار بیشتر باشد.
بخوانید: قیمت کامودیتی ها